top of page

5 důvodů proč jsou workshopy Empatických doteků skvělé pro páry, rodinu, přátele i zamilované!

Aktualizováno: 30. 4. 2023






5 důvodů proč jsou Empatické doteky skvělé pro páry! Rodinu, přátele i zamilované! Říkáte si proč? Tady je hned 5 důvodů, jak Vám mohou Empatické doteky zlepšit život v páru. Ať už v romantickém páru nebo život se sourozenci nebo s rodiči. Je to pečující zážitek, psychická i fyzická relaxace, nástroj na zlepšení komunikace a spolupráce a budování vzájemné důvěry a možnost k objevení nových technik masáže, které jste dříve neznali.


Workshopy vede diplomovaná Wellness specialistka, masérka z 5* hotelů a instruktorka ZTV Sylvie.

5 důvodů proč jsou Empatické doteky skvělé pro páry! Rodinu, přátele i zamilované!


1. Nový zážitek – zažijete něco nového a budete tak moci rozmazlovat Vašeho partnera, manžela, rodiče, sourozence, děti a oni Vás!

2. Oba z páru na našem workshopu Empatických doteků objeví nové způsoby relaxačního / romantického doteku (masáže na doma) a tuto inspiraci mohou následně v rámci např.: 10-30min péče a společné relaxace využít na příslušníky rodiny (děti, sourozence, rodiče) i na svého romantického partnera v rámci relaxace, budování důvěry nebo romantické předehry. Nebo Vás Váš partner lechtá na zádech, masíruje nebo škrábe na zádech pořád stejně, ať se mu to snažíte vysvětlit jakkoli..? I s tím Vám (tedy hlavně Vašemu partnerovi) můžeme pomoci!


Jak Empatické doteky pomáhají v budování důvěry?

Váš „klient“ musí shodit určité zábrany, aby si před Vás vůbec lehl (byť jen do půli pasu nahý a na břiše). To že během masáže a po ní nebudete pronášet vtípky a nebudete Vašeho „klienta“ například lechtat nebo jinak rušit a zesměšňovat je zásadní předpoklad k budování důvěry. Někteří lidé se snaží předejít nepříjemným poznámkám tím, že je pronesou sami o sobě jako první. Už to je smutné, proto je potřeba si uvědomit, že jakmile jste v pozici maséra, je potřeba zachovat určitou profesionalitu a snažit se doručit minimálně tak dobrou službu / tak dobrý zážitek, který byste si sami přáli případně byste za něj i sami platili!


Vás i Vašeho „klienta“ určitě uklidní a naladí k relaxaci, když Empatickým dotekům budete věnovat i určitou přípravu např.: sprcha z pozice „klienta“, příprava relaxačního prostředí z pozice „maséra“.

3. Ukážeme Vám, že na jemné relaxační masáži Vašeho partnera není nic děsivého a neproveditelného! Zvládnou ji všichni! Každý si může vybrat co/jak mu jde nejlépe „masírovat“ a co se mu líbí nejvíc na vlastním těle zažívat. Může Vám jít lépe masáž našimi pomůckami nebo Vašima rukama s olejem nebo opačně. Záleží však hlavně na tom, co se líbí Vašemu partnerovi a na Vašem pozorném naslouchání jeho pokynů.

4. Nejde jen o fyzické zdraví a pozitivní vliv masáže na imunitní systém a relaxaci svalů Vašeho „klienta“. Empatické doteky prohloubí Váš vztah, zintenzivní relaxaci a uvolní Vašeho „klienta“ a částečně i Vás jako „maséra“. Efekt naší techniky podpoří (alespoň občasná) Vámi vytvořená relaxační atmosféra – tlumená světla, vůně, soukromí bez zvuků pračky apod..

5. Jako masérka, která masíruje již 7 let, Vám mohu říct, že naprostá většina mých klientů skvěle reaguje na jemné techniky masáže, často dokonce daleko lépe, než na ty tvrdší a bolestivější!


Často to ale ani neví, že na ně jemnější techniky tak působí, protože automaticky vyžadují tvrdou masáž typu thajské tradiční nebo deep tissue. Takže možná díky Vám – Váš „klient“ nebo Vy – objevíte nové metody duševní relaxace po náročném dni a uvolnění svalů.

Empatické doteky jsou „školou unikátního doteku“, která Vám v životě chyběla!

Co by Vás mohlo zajímat:

Fotky a další informace najdete na našem Instagramu: Empaticke_doteky

Instagram: Empatické doteky https://www.instagram.com/empaticke_doteky/

8 zobrazení0 komentářů
bottom of page