top of page

Zamilujte si čtení a pracujte na sobě!



Jak si zamilovat čtení?

Co Vás zajímá a chcete se o tom dozvědět víc? Najděte si super pohodlné místo, kde Vás nebude nic rušit! Kdy budete číst?


Můžete číst ráno před všemi povinnosti nebo večer, těsně před spaním… Jak dlouho budete číst? 15min až několik hodin – je to úplně na Vás.


Jak si můžu zpříjemnit samotné čtení? Udělejte si z toho krásný rituál! Udělejte si dobré pití, pusťte si potichu skvělou hudbu, zapalte si vonnou svíčku, sedněte si do oblíbeného křesla a začtěte se do knížky nebo i časopisu!



Jaká je Vaše prázdninová book challenge? Chcete se v něčem zlepšit?

Soft skills, organizace vlastního života, prostě se chcete rozvíjet?

Tyhle knížky Vám v tom pomůžou! Sama jsem je několikrát přečetla, zbožňuji myšlenky v nich obsažených a snažím se je vnést do mého každodenního života! Vyberte si jakoukoli z nich (nebo všechny) a po dočtení zakomponujte něco z nich i do toho Vašeho!



Žít zdravě – top knihy:

Chvála pomalosti – Carl Honoré – miluju tuhle knížku! Nastavení mysli – Carol Dweck P.h.D. Mimo řadu – Malcolm Gladwell Designérem vlastního života – jak si navrhnout spokojený život na míru – Bill Burnett Management osobního rozvoje – Eva Bedrnová, Daniela Pauknerová a a kolektiv



Beletrie, anglický jazyk a dobré jídlo – top výběr:

Harry Potter and the cursed child – je nutné procvičovat angličtinu and just have fun, myslím že u téhle budu mít problém ji nepřečíst za dva dny na jeden zátah! Pokud jste nikdy nečetli anglickou knihu, doporučuji začít s Penguin readers edicí a pak se vrhnout na ságu HP, až poté na další anglickou četbu.

časopis Kondice, Dieta, Gurmet, Apetit a mé oblíbené kuchařky



Nechte se inspirovat!



2 zobrazení0 komentářů
bottom of page